About Me

HOI ALLEMAAL!

Leuk dat jullie een bezoekje brengen op mijn nieuwe Site. Ik ben Christian Vredenburg. Misschien ken je mij wel van diverse TV Programma’s zoals GTST – Bagels & Bubbels – De Perfecte Vraag of via verschillende rolletjes in TV series. Zelf ben ik 3 jaar geleden begonnen met figureren, op een gegeven moment ging het steeds beter en kreeg ik grotere opdrachten waaronder mijn grootste rol een Bijrol in de Film: Rokjesdag, met een super regisseur Johan Nijenhuis & ook mijn eerste echte Red Carpet tussen de sterren, oh wat vond ik dat toen gaaf.

Nu 3 jaar later is er veel veranderd en heb ik in verschillende Films een rolletje gespeeld waaronder Fissa, Mannenharten 2, Onze Jongens en nog verschillende kleine rolletjes in films. Ook doe ik veel Commercials, de leukste die ik tot nu toe heb gedaan vind ik zelf die van Bol.com de Valentijns commercial waar ”mijn geliefde” als cadeautje de deur open moest doen. Ook die van Coca Cola & Easy Energie vond ik erg leuk om te doen.

Op een gegeven moment zeiden mensen tegen mij Christian waarom ga jij niet Vloggen…Jij maakt altijd zo veel aparte dingen mee. Moest er wel even over nadenken, maar ik dacht ach ja waarom ook niet. Ik keek mijn ouders heel lief aan & een week later had ik een goede vlogcamera. Ik filmde er flink oplos en ik begon de smaak te pakken te krijgen.

1.5  jaar geleden ben ik gestart met mijn vlogs, zodat jullie allemaal op de hoogte zijn van mijn avonturen! Het is allemaal begonnen als een hobby wat ik nu met trots mijn passie kan noemen. Ik zal niet alleen vloggen, over mijn dagelijkse bezigheden maar ook heel veel op het gebied van Fashion, Beauty, Lifestyle en Travel gaan bloggen.

Ook is er wekelijks iedere woensdag en zondag om 16:00 uur een nieuwe vlog te zien waarin ik jullie een kijkje geef achter de schermen van mijn hectische leventje vanuit het noorden . Op deze manier kunnen jullie mij als persoon nog beter leren kennen 🙂

Ik wens jullie heel veel plezier bij het lezen en bekijken van mijn vlogs & blogs.